Koskenlaskija keitto

Kuori peruna ja keitä.

Ruskista jauheliha.

Lisää vihannekset melkein pehmeisiin perunoihin ja lopuksi koskenlaskija juusto.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2725 grammaa

Ninajo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1200g720kcal18g156g1.2g10.8g
Vesi2400g0kcal0g0g0g0g
Vihannessekoitus (pakaste)800g280kcal19.2g53.6g0g24g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g250g700kcal47.5g0.1g55g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen800g1112kcal152g0g56g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10900g5624kcal473.4g419.4g224.4g69.6g
Valittu annoskoko5450g2812kcal236.7g209.7g112.2g34.8g
Annoskoko puolitettuna2725g1406kcal118.4g104.9g56.1g17.4g
Arvot/100g100g52kcal4.3g3.8g2.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86438