Kaurarieska

Sekoita kaikki aineet ja kumoa leivinpaperin päälle pellille.

Paista noin 1/2 tuntia 200 C kauniin ruskeaksi.

Leivästä saa gluteenittoman käyttämällä gluteenittomia jauhoja.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Liljuska54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)4000g1280kcal132g180g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 400g1373kcal40.8g280g4.8g14g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl600g2100kcal84g336g45g60g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10904g10760kcal623.6g1594.6g189.8g148g
Valittu annoskoko5452g5380kcal311.8g797.3g94.9g74g
Annoskoko puolitettuna2726g2690kcal155.9g398.7g47.5g37g
Arvot/100g100g99kcal5.7g14.6g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298534