Purjo-perunasosekeitto

Kuullota pilkotut sipuli, valkosipuli, purjo, selleri ja perunat oliiviöljyssä.

Kaada päälle vesi.

Lisää kanafondi´, mustapippuria (ja suolaa).

Kiehauta kypsiksi.

Soseuta ja lisää joukkoon ruokakerma.

Anna kiehua hetken

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1799g1370kcal33.8g278.9g3.6g18g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka225g25kcal2.5g2.5g0.4g2.2g
Sipuli (kuorittu)157g43kcal2g7.6g0.3g2.7g
Purjosipuli 450g103kcal8.1g10.8g0.9g9.4g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl79g59kcal3.1g6.3g2.4g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 2474g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 34g298kcal0g0g33.7g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%225g360kcal6.1g6.1g33.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10908g4539kcal113g628g150.2g65.2g
Valittu annoskoko5454g2269kcal56.5g314g75.1g32.6g
Annoskoko puolitettuna2727g1135kcal28.3g157g37.6g16.3g
Arvot/100g100g42kcal1g5.8g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161615