Karppi tiikerikakku

Vatkaa munat ja 2 dl Sukrin luontaista makeutusainetta sekaisin.

Lisää joukkoon sulatettu voi ja ½dl vettä.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon.

Ota taikinasta 1/3 erilleen ja lisää kaakaojaue ja 3-4 rkl vettä.

Kaada vuokaan vuorotellan.

Öljyä esim silikoni vuoka ja leivitä mantelijauholla esim.

Paista 225, 40 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Annela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 203g290kcal25.4g0.6g20.8g0g
Voi 92g670kcal1.1g0.4g75g0g
Vesi, vesijohtovesi 46g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g69g424kcal14.6g4.8g38.6g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g23g2.3kcal0.3g0g0.1g19.6g
Leivinjauhe 6.9g12kcal0.4g2.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.6g19kcal0g4.6g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 11g41kcal2g1.2g2.4g3.4g
Vesi, vesijohtovesi 55g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 14g19kcal1.7g0g1.4g0g
Voi 6.2g45kcal0.1g0g5g0g
Vesi, vesijohtovesi 3g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g4.6g28kcal1g0.3g2.6g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g1.6g0.2kcal0g0g0g1.3g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.7g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 3.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1092g3109kcal93.4g30.2g292.2g49g
Valittu annoskoko546g1554kcal46.7g15.1g146.1g24.5g
Annoskoko puolitettuna273g777kcal23.4g7.6g73.1g12.3g
Arvot/100g100g285kcal8.6g2.8g26.8g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256597