Porkkana parsa sosekeitto (Hajdu)

Kuori ja pilko porkkanat paloittele, lisää vesi ja kasvisliemikuutio.

Keitä melkein kypsäksi ja lisää parsa sekä mausteita oman mielen mukaan.

Soseuta keitin veteen sauvasekottimella, lisää ruokakerma ja juusto anna kiehua vielä hetki kunnes juusto on sulanut kokonaan.

Muista hämmentää tässä vaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl134g40kcal6.2g2.5g0.4g2.1g
Porkkana 110g36kcal0.7g6.1g0.2g2.8g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio50g140kcal9.5g0g11g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g2.5g5.9kcal0.1g0.7g0.3g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)63g38kcal0.6g2.8g2.5g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1092g519kcal34.2g24.2g28.8g10.6g
Valittu annoskoko546g259kcal17.1g12.1g14.4g5.3g
Annoskoko puolitettuna273g130kcal8.6g6.1g7.2g2.7g
Arvot/100g100g48kcal3.1g2.2g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270773