JK1903 Lihamureke naudanpaistijauhenlihasta

1. Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa.

Anna turvota 5 min.
2. Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullosta se pannulla tai mikrossa.

3. Lisää korppisseokseen jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet.

Sekoita tasaiseksi.

4.Muotoile taikinasta uunipellille pötkö paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha307g510kcal58.3g0g30.7g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl88g75kcal1.2g3.9g6.1g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras29g76kcal2.4g14.6g0.3g3.8g
Sipuli (kuorittu)66g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl51g67kcal6.6g0.3g4.4g0g
Oregano, kuivattu 0.9g2.7kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Paprikajauhe 1.3g4.2kcal0.2g0.2g0.2g0.5g
Maustepippuri, annos 1g0.4g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1092g1511kcal140g46g83.8g11.8g
Valittu annoskoko546g755kcal70g23g41.9g5.9g
Annoskoko puolitettuna273g378kcal35g11.5g21g3g
Arvot/100g100g138kcal12.8g4.2g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354927