Kesäkurpitsa-jauhelihapaistos

Ruskista jauheliha ja sipulisilppu kevyesti öljyssä.

Lisää tomaattikuutiot, ketsuppi, valkosipuli ja mausteet.

Leikkaa kesäkurpitsa vajaan sentin paksuisiksi viipaleiksi ja ruskista kevyesti molemmin puolin.

Lado kesäkurpitsaviipaleet ja täyte kerroksittain voideltuun vuokaan.

Kypsennä paistosta noin 20 min 225 asteisessa uunissa.

Voit halutessasi ripotella pinnalle juustoraastetta (ei sisälly reseptin kaloreihin!).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 187g34kcal1g4.7g0.7g1.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl11g101kcal0g0g11.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha150g249kcal28.5g0g15g0g
Sipuli 41g13kcal0.5g2g0.1g0.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g131g27kcal0.8g5g0.4g1.8g
Ketsuppi, Heinz20g21kcal0.2g4.9g0g0.2g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Ruokasuola jodioitu 2.6g0.1kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.4g1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Oregano, kuivattu 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1092g895kcal62.4g34g54.8g8.8g
Valittu annoskoko546g448kcal31.2g17g27.4g4.4g
Annoskoko puolitettuna273g224kcal15.6g8.5g13.7g2.2g
Arvot/100g100g82kcal5.7g3.1g5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386640