Jussin kanapata

Laita riisi kiehumaan.

Pilko punasipuli lohkoiksi (tai kuutioiksi jos tahtoo...

ihan sama...) paista kanaa lisää kasvikset ja lämmitä.

Lisää kypsähkö risi, kerma, kanaliemi ja vesi.

hauduta kypsäksi.

Nauti..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 312 grammaa

Hevijussi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g227g273kcal40.9g3.9g10.2g0g
Jasmiiniriisi, Rainbow70g238kcal4.9g53.9g0.6g0g
Wokkivihannekset, Rainbow, 450g105g37kcal1.9g6.7g0.2g3.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g35g9kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl35g30kcal0.5g1.5g2.4g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g3.8g11kcal0.3g0.7g0.7g0g
Vesi70g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1092g1194kcal98g136.8g28.4g8g
Valittu annoskoko546g597kcal49g68.4g14.2g4g
Annoskoko puolitettuna273g299kcal24.5g34.2g7.1g2g
Arvot/100g100g109kcal9g12.5g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=441155