Kanawokki

1. Suikaloi kaikki valmiiksi.

2. Kuumenna wokkipannu ja lisää reilusti rypsiöljyä.

3. Lisää kanasuikaleet ja paista noin 5 min.
4. Lisää pannulle sipuli-, punasipuli-, valkosipuli- ja porkkanasuikaleet.

5. Jonkun ajan kuluttua voi lisätä vähemmän paistamista tarvitsevat aineet eli tässä tapauksessa paprikan ja ananaksen.

6. Mausta soijalla, mustapippurilla ja chili- tai paprikajauheella sekä makealla chilikastikkeella.

7. Lisää myös pähkinät.

8. Valmistuksen aikana tulevaan nesteeseen olen joskus lisännyt kasvisliemikuutionkin ja se on sulannut hyvin ja tuonut kivasti makua.

9. Kanawokkia voi tarjota vaikkapa tumman spagetin tai täysjyväriisin kanssa.

100g / 119 kcal

Katjussa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan Fileepihvi, maustamaton245g240kcal53.9g0g2.4g0g
Paprika oranssi70g18kcal0.6g3g0.3g1.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g65g18kcal0.4g3.9g0.1g1.6g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Cashew pähkinä15g87kcal2.7g2.7g7.2g0.5g
Valkosipuli, tuore, silputtu5g5.2kcal0.4g0.8g0g0.1g
Ananaspaloja ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/137 g69g41kcal0.3g10.3g0.1g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl23g199kcal0g0g22.6g0g
Spice up makea thai chilikastike15g29kcal0.1g7.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1092g1295kcal118g59.6g65.4g9g
Valittu annoskoko546g648kcal59g29.8g32.7g4.5g
Annoskoko puolitettuna273g324kcal29.5g14.9g16.4g2.3g
Arvot/100g100g119kcal10.8g5.5g6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=42666