Carbonara

Pekoni kärisemään, ruskistuksen jälkeen talouspaperin päälle jolloin liian rasvat pois.

Kinkun kanssa takaisin pannulle, creme faiche sekaan mausteineen.

Kun pasta kypsää lisätään perkonikastike ja mukaan rikotaan kananmunat.

Sekoitetaan kunnes kanamunat ovat hyytyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistamaton [annos 170g]56g190kcal6.8g0g20.9g0g
Kokolihaleikkele, saunapalvikinkku, rasvaa 6 % 56g68kcal9.3g0g3.4g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty226g316kcal11.6g63g1.5g7.7g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g8.5g54kcal0.1g0.3g6g0g
Soijakastike 5.6g3.4kcal0.3g0.5g0g0g
Mustaleimaemmental (Valio)11g45kcal3.3g0g3.6g0g
Kananmuna kuoreton 62g88kcal7.8g0.2g6.4g0g
Parmesan formaggio da pasta5.6g26kcal2.3g0g1.9g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 2.8g8.2kcal0.3g0.4g0.6g0g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g113g124kcal3.4g7.3g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1094g1845kcal90.4g143.4g106.6g15.4g
Valittu annoskoko547g922kcal45.2g71.7g53.3g7.7g
Annoskoko puolitettuna273g461kcal22.6g35.9g26.7g3.9g
Arvot/100g100g169kcal8.3g13.1g9.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143853