Hanialainen kesäkurpitsavuoka

Kaikki kasvikset suikaleiksi.

Sekoita aineet keskenään ja laita vuokaan.

tee liemi tom. murskasta, smetanasta ja 2 dl fetan lientä.

Paista uunissa kypsäksi..

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1400g253kcal7.8g35g5.6g9.8g
Peruna, keskikokoinen 60g1400g840kcal21g182g1.4g12.6g
Broilerin fileesuikale marinoitu kypsä (Sodexo), annos 150g1400g2075kcal283.8g24.1g90.9g0g
Fetajuusto (Pirkka)700g1925kcal112g7g161g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)280g84kcal2.8g11.2g1.1g0.6g
Smetana, rasvaa n. 40 % 280g1092kcal6g6.2g117.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10920g12538kcal866.8g531g755.2g46g
Valittu annoskoko5460g6269kcal433.4g265.5g377.6g23g
Annoskoko puolitettuna2730g3135kcal216.7g132.8g188.8g11.5g
Arvot/100g100g115kcal7.9g4.9g6.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136772