Hirvenjauhelihakastike

Pannu lämpenemään öljyn kanssa.

Valkosipuli murskana pannulle ja sen jälkeen jauheliha.

Ruskistetaan...

Lisätään mausteet, lihaliemi.

Lisätään jauhot ja kohta perään vesi.

Seikoitetaan...

Lisätään tomattipyree ja ketsuppi ja muut kastikkeet.

Maistetaan ja voi lisätä mausteita tarvittaessa.

Annetaan kypsyä pikkuteholla vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis1864g2087kcal410g0g55.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl47g419kcal0g0g46.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 140g480kcal14.2g97.8g1.7g4.9g
Lihaliemikuutio, kappale (X-tra), annos 10g47g2.3kcal0g0.2g0.1g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g47g35kcal2.1g6g0.1g0g
Ketsuppi, Heinz163g168kcal1.5g39.3g0.2g2g
Sinappinen salaatinkastike pirkka70g231kcal6.6g5.5g23.1g1.3g
Vesi, vesijohtovesi 3028g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu47g49kcal3.7g7.6g0.3g1g
Valkopippuri 9g26kcal1g4g0.2g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10920g6992kcal878.2g320.8g256.4g23.2g
Valittu annoskoko5460g3496kcal439.1g160.4g128.2g11.6g
Annoskoko puolitettuna2730g1748kcal219.6g80.2g64.1g5.8g
Arvot/100g100g64kcal8g2.9g2.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327859