Herkullinen tonnikalakastike

1. Pilko paprika, purjo ja valkosipuli.

2. Valuta toisen tonnikalapurkin öljyt pannulle ja kuullota pilkotut paprikat, purjot sekä valkosipuli siinä.

3. Valuta toisen tonnikalapurkin öljyt pois ja lisää molemmat tonnikalat pannulle.

4. Lisää tomaattimurska ja tomaattipyre.

5. Lisää mausteet ja sekoita.

6. Anna hautua kannen alla n. 5min.

Tarjoile spagetin kanssa.

Halutessasi voit vielä lisätä annoksen päälle aurajuustoa ja on hyvvää!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen44g11kcal0.4g2g0.2g0.9g
Purjosipuli 50g11kcal0.9g1.2g0.1g1g
Tonnikalaa paloina öljyssä (Rainbow), annos 150g203g325kcal46.7g0g16.3g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)231g81kcal2.3g16g1.2g3.2g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g9g6.9kcal0.4g1.2g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.4g4.6kcal0.3g0.7g0g0.1g
Mustapippuri 2.5g7kcal0.3g1g0.1g0.7g
Tabasco habanero väkevin (Tabasco), annos 5g3.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1095g894kcal102.6g44.2g35.8g11.8g
Valittu annoskoko548g447kcal51.3g22.1g17.9g5.9g
Annoskoko puolitettuna274g224kcal25.7g11.1g9g3g
Arvot/100g100g82kcal9.4g4g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144011