Soijabolognesekastike, laktoositon ja vähärasvainen

2 kpl/ 200g sipulia
500g tomaattimurskaa (euroshopper)
500 g tummaa soijarouhetta (soyapetit)
1dl 4% kasvisrasvasekoite, laktoositon (Pirkka)
4 kpl/ 15g valkosipulinkynttä
1 tl sokeria
1 tl kylmäpuristettua rypsiöljyä
1 rkl soijakastiketta
(suolaa)
(raejuustoa lisukkeeksi)

keittoaika n.15 min
Pilko sipulit ja paista öljyssä,
lisää tommaattimurska ja vettä tarpeenmukaan,
purista valkosipulit mukaan,
lisää tumma
mausta soijakastikkeella, suolalla ja sokerilla

sopii myös keitettyjen perunoiden kanssa.

Lisuukkeeksi suosittelen raejuustoa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.2g2.1g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g31g100kcal16.2g8.7g0.2g5g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)313g94kcal3.1g12.5g1.3g0.6g
Laktoositon kasvisrasvasekoite 4% (Pirkka), annos 200g63g38kcal0.6g3.3g2.5g0g
Sokeri 2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Soijakastike 11g6.8kcal0.6g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1095g609kcal44.2g68.2g13.4g15.4g
Valittu annoskoko547g304kcal22.1g34.1g6.7g7.7g
Annoskoko puolitettuna274g152kcal11.1g17.1g3.4g3.9g
Arvot/100g100g56kcal4g6.2g1.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181109