Gulassikeitto

400 g naudanlihaa
100 g vaustettua siankylkeä
500 g perunaa
2 porkkanaa
pala palsternakkaa
2 paprikaa
2 sipulia
2 tomaattia
4 valkosipulinkynttä
0,5 tl juustokuminaa
0,5 tl cayennepippuria
0,5 tl mustapippuria
4 tl voimakasta paprikajauhetta
4 laakerinlehteä

Lihat ja sipulit paistetaan siankyljen rasvassa.

Lisätään muuta aineet, paitsi perunat.

Keitetään kunnes liha on kypsää, lisätää perunat ja keitetään kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Tyynet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanlihapihvi, paistettu 125g248kcal36.7g0g11.2g0g
Siankylki, raaka31g100kcal4.6g0g9.2g0g
Peruna, vanha, kuorittu 156g119kcal2.9g24.2g0.3g1.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g41g11kcal0.2g2.4g0.1g1g
Palsternakka 47g30kcal0.2g5.5g0.2g2.1g
Paprika keltainen 53g16kcal0.5g2.7g0.1g1.1g
Paprika vihreä 53g11kcal0.5g1.3g0.2g1g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Lihaliemikuutio Maggi10g29kcal0.9g0.7g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1095g1146kcal93.8g76.6g47.6g14.6g
Valittu annoskoko547g573kcal46.9g38.3g23.8g7.3g
Annoskoko puolitettuna274g287kcal23.5g19.2g11.9g3.7g
Arvot/100g100g105kcal8.6g7g4.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305933