Kurpitsakeitto pekonilla

Kuori kurpistsa, poista siemenet.

Paloittele.

Kuori sipuli ja paloittele.

Paahda paistinpannulla pienessä öljy tilkassa.

Kaada vesi, liemikuutio ja kasvikset kattilaan.

Keitä n 20 minuuttia.

Soseuta monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella.

Kaada kattilaan lisää tuorejuusto ja lämmitä kunnes juusto on sulanut.

Lisää makua tähän saat paahtamalla pekonia seuraksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 209g33kcal1.6g4.2g0.2g4.2g
Vesi292g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow5.4g14kcal0.5g0.5g1.1g0.1g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 25g21g52kcal1.2g0.7g4.9g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1095g210kcal7.2g12.8g12.4g9.4g
Valittu annoskoko547g105kcal3.6g6.4g6.2g4.7g
Annoskoko puolitettuna274g53kcal1.8g3.2g3.1g2.4g
Arvot/100g100g19kcal0.7g1.2g1.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310093