Seitipata HY

Voitele vuoka.

Asettele sulaneet seitifileet tasaisesti vuoan pohjalle, lisää sulaneet vihannekset kalojen päälle ja sulanut peruna-sipuliseos vihannesten päälle.

Lisää kerma, määrä riippuu vuoan koosta.

(Voi käyttää myös maustettuja kermoja.)

Maustoin vielä Meiran kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Uuni 200 astetta, 45-50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g150g113kcal25.5g0g1.2g0g
Perunasipulisekoitus 500g188g128kcal3g27.9g0.2g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g94g56kcal0.9g4.2g3.8g0.6g
Findus nuppuvihannekset (Findus), annos 100g113g34kcal2.3g3.4g0.5g2.8g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g3.7g8.2kcal0.6g0.6g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1095g677kcal64.6g72.2g12g6.8g
Valittu annoskoko548g338kcal32.3g36.1g6g3.4g
Annoskoko puolitettuna274g169kcal16.2g18.1g3g1.7g
Arvot/100g100g62kcal5.9g6.6g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314556