Liharuukku

Kuori ja hienonna sipuli.

Ruskista lihasuikaleet ja sipuli margariini-öljyseoksessa.

Sulata joukkoon tuorejuusto ja vesi.

Siirrä seos pataan ja hauduta uunissa 175 asteessa tunnin ajan.

Lisää kerma ja sekoita.

Anna hautua vielä 15min ajan.

Tarjoile perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Pirkka maustamaton naudanlihasuikale, pakkaus 400 g150g198kcal31.5g0g7.5g0g
Porsaanlihasuikale naturel (Pirkka), annos 400g150g299kcal30g0g19.5g0g
Margariini, Pirkka0.9g6.7kcal0g0g0.7g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli38g113kcal1.4g1.6g11.3g0g
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%75g120kcal2g2g11.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1095g1498kcal130.2g9g102.2g0.6g
Valittu annoskoko548g749kcal65.1g4.5g51.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna274g375kcal32.6g2.3g25.6g0.2g
Arvot/100g100g137kcal11.9g0.8g9.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355720