Pirjon gazpacho

Kuori ja paloittele kasvikset korkeareunaiseen astiaan tai kannuun, soseuta karkeaksi soseeksi sauvasekoittimella.

Lisää paseerattua tomaattia ja vettä siten, että soseuttaminen helpottuu.

Lopuksi mausta oliiviöljyllä, balsamiviinietikalla, suolalla ja puristetuilla valkosipulin kynsilllä.

Jäähdytä jääkaapissa.

Tarjoa sellaisenaan tai paahdettujen leipäkuutioiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katpir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore131g13kcal0.8g2.2g0.1g0.9g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g109g27kcal1.4g4.6g0.2g0g
Hunajameloni kuorittu 66g24kcal0.4g5.1g0.1g0.5g
Cantaloupe meloni66g13kcal0.4g2.7g0.1g0.6g
Purjosipuli 22g5kcal0.4g0.5g0g0.5g
Viinietikka balsami10g3.4kcal0g0.1g0g0g
Neitsytoliiviöljy, Pirkka ekstra, 1 rkl8.8g77kcal0g0g8.8g0g
Paprika punainen 13g3.8kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Paprika keltainen 11g3.3kcal0.1g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi109g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1096g344kcal7.4g33.4g18.8g5.8g
Valittu annoskoko548g172kcal3.7g16.7g9.4g2.9g
Annoskoko puolitettuna274g86kcal1.9g8.4g4.7g1.5g
Arvot/100g100g31kcal0.7g3g1.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276552