Lasagnette

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Mausta jauhelihamausteella.

Lisää paseerattu tomaatti, vesi, lihaliemikuutio ja oregano.

Kun kastike on kiehunut hetken aikaa, lisää viherpippurisulatejuusto paloiteltuna.

Sekoita hyvin, jotta juusto sulaa.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen noin 20 min.

Kiehauta tällä välin pasta noin 10 min. Valuta pasta ja sekoita kastikkeen kanssa.

Kaada uunivuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 487 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g113g371kcal18g69.7g2.2g6.7g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto56g158kcal10.7g0g12.4g0g
Oregano, kuivattu 0.6g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi3.1g8.7kcal0.3g0.2g0.7g0g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)141g42kcal1.4g8.4g0.3g1.4g
Jauhelihamauste, annos 15g1.4g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu5.6g5.8kcal0.4g0.9g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g113g191kcal21.4g0g11.2g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos2.8g20kcal0g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1095g1628kcal106g164g58.6g18.8g
Valittu annoskoko548g814kcal53g82g29.3g9.4g
Annoskoko puolitettuna274g407kcal26.5g41g14.7g4.7g
Arvot/100g100g149kcal9.7g15g5.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76957