Pellavansiemenpatonki

Sekoita haaleaan veteen suola, soker ja hiiva.

Lisää joukkoon pellavarouhe ja jauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja kimmoisaksi.

Peitä taikina liinalla ja anna kohota.

Leivo kohonneesta taikinasta 3 patonkia.

Nosta leivinpaperin päälle uunipellille ja kohota hyvin.

Paista 225 asteessa n. 15min kunnes ne ovat kauniin vaalean ruskeita.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Amanda09
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1959g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g33g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 52g212kcal0g52.2g0g0g
Hiiva, 50g327g199kcal42.8g3.6g1.3g0g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g980g4731kcal240g326.2g282.1g278.2g
Vehnäjauho puolikarkea 2122g7282kcal216.3g1485.5g25.5g74.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10944g24848kcal998.2g3735g617.8g705g
Valittu annoskoko5472g12424kcal499.1g1867.5g308.9g352.5g
Annoskoko puolitettuna2736g6212kcal249.6g933.8g154.5g176.3g
Arvot/100g100g227kcal9.1g34.1g5.6g6.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121453