Vihanneslihakeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutiot, lisää suikaloidut kasvikset ja kevyesti ruskistettu jauheliha, keitä hetki.

Lisää tomaattimurska, 2 rkl vasikanfondia, purista keittoon 2-3 valkosipulin kynttä, lopuksi meiramia ja persiljasilppua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2248g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali599g127kcal7.2g20.4g1.2g12.6g
Porkkana 599g196kcal3.7g33.3g1.2g15.3g
Palsternakka 225g143kcal1.1g26.5g0.9g10.1g
Selleri, annos 50g225g32kcal2.2g6.7g0g0g
Sipuli 300g91kcal3.7g14.4g0.6g5.1g
Paistijauheliha 10%599g1019kcal119.9g0g59.9g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr33g92kcal2.6g3.1g7.9g0.5g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g584g234kcal9.9g47.9g0.6g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g45g34kcal3.4g4.3g0.2g0g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10944g3965kcal309.8g318g145.2g87.8g
Valittu annoskoko5472g1982kcal154.9g159g72.6g43.9g
Annoskoko puolitettuna2736g991kcal77.5g79.5g36.3g22g
Arvot/100g100g36kcal2.8g2.9g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125712