Unkarilainen munakas

1. Tee täyte: leikkaa makkara ohuiksi, alle sentin paksuisiksi viipaleiksi.

Pilko pekoni tai kinkku pieniksi kuutioiksi.

Paista makkaraviipaleet ja kinkku/pekonikuutiot paistinpannulla.

2. Lisää nokare voita, renkaiksi leikattu sipuli, viipaloidut paprikat ja lohkotut tomaatit.

Hauduta miedolla lämmöllä n. 5 min.
3. Mausta suolalla ja paprikajauheella.

Siirrä täyte sivuun odottamaan, peitä foliolla tai kannella jotta se pysyy lämpimänä.

4. Tee munakkaat: Sekoita esim.

kulhossa munat, kerma, suola ja paprikajauhe.

Tästä munakasmassasta tulee yhteensä neljä munakasta.

5. Kuumenna paistinpannussa hieman voita ja kaada neljäsosa munakasmassasta pannuun.

Kun munakas on hyytynyt, kaada sen päälle neljännes täytteestä.

6. Tee loput kolme munakasta valmiiksi kuten kohdassa viisi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Krakovanmakkara (Pirkka)600g1259kcal83.9g3.6g101.9g0g
Pekoni, paistettu 200g1029kcal32.9g0g101.3g0g
Sipuli 220g67kcal2.7g10.6g0.4g3.7g
Paprika punainen 340g99kcal3.2g15.3g1.4g6.5g
Paprika vihreä 340g72kcal3.2g8.5g1g6.5g
Tomaatti 1499g341kcal8.4g51.7g4.5g21g
Voi 80g580kcal1g0.3g65g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1759g2509kcal219.8g5.3g180.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 400g1320kcal8g12g139.9g0g
Paprikajauhe 16g51kcal2.4g2.9g2.1g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10944g14655kcal731g220.4g1195.6g87.4g
Valittu annoskoko5472g7327kcal365.5g110.2g597.8g43.7g
Annoskoko puolitettuna2736g3664kcal182.8g55.1g298.9g21.9g
Arvot/100g100g134kcal6.7g2g10.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128614