Parsakaalibroileripaistos

Keitä parsakaalin varsipaloja 5min, lisää kukinnot ja keitä 5 min. Valuta.

Paloittele broiler ja silppua sipuli, pannuun ja kevyt ruskistus.

Kaikki voideltuun vuokaan ja munamaito mausteineen päälle + juustoraaste.

Uunissa 40 min, 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Violettan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g1068g320kcal49.1g21.4g3.2g17.1g
Broilerifilee, marinoimaton1068g1142kcal246.6g0g16g0g
Sipuli (kuorittu)601g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Kananmuna kuoreton 400g571kcal50g1.2g41g0g
Maito, Kevyt1602g737kcal51.2g76.9g24g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa534g1602kcal122.8g0g122.8g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g200g521kcal54.1g0g34g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10944g10110kcal1163.2g256.6g484.4g54.6g
Valittu annoskoko5472g5055kcal581.6g128.3g242.2g27.3g
Annoskoko puolitettuna2736g2528kcal290.8g64.2g121.1g13.7g
Arvot/100g100g92kcal10.6g2.3g4.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165555