Jauhelihakasvissekoitus

Ruskista jauhelihaa, sekoita joukkoon maalaiskasvikset.

Kasvisten ollessa kypsiä lisää joukkoon ketsuppi ja salsakastike, lisää vielä joukkoon "tuorejuustopallot" sekä päälle juustoraaste.

Nosta pannu liedeltä ja nauti :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Skarppi84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2560g4250kcal486.4g0g256g0g
Maalaiskasvikset (Apetit), annos 100g1920g538kcal21.1g97.9g5.8g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g640g2234kcal44.8g128g172.8g0g
Creme bonjour salade&aperitif valkos.&yrtti (Creme bonjour), annos 20g128g525kcal9g2.6g37.1g0g
Ketsuppi, Felix64g58kcal0.6g13.4g0.3g0g
Salsa medium (Rainbow)160g40kcal1.8g6.9g0.3g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10944g15286kcal1127.4g497.6g944.6g4.8g
Valittu annoskoko5472g7643kcal563.7g248.8g472.3g2.4g
Annoskoko puolitettuna2736g3822kcal281.9g124.4g236.2g1.2g
Arvot/100g100g140kcal10.3g4.5g8.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180006