Kalapihvi

1. Jauha kalat, lisää sekaan muna.

2. Kuullota sipuli voissa ja lisää kerma, suola ja pippuri.

Kiehauta
3. Lisää tilli ja korppujauho.

4. Sekoita massat yhteen monitoimikoneen taikinakoukulla.

Jäähdytä jääkaapissa ja anna tekeytyä hetki.

5. paista väri pintaan kuumalla pannulla ja kypsennä loppuun uunissa. 175cel.

n.15min

Hox! Kala voi olla muutakin kuin haukea/lohta.

Särjet, ahvenet, säynet jne. kelpaavat hyvin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Vilpertti79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki (Kela 1989), annos 100g2001g1621kcal368.1g0g14g0g
Lohifilee 2001g3908kcal373.9g0g270.1g0g
Voi 200g1451kcal2.4g0.8g162.7g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)400g640kcal10.8g10.8g60g0g
Tilli, tuore 20g6kcal0.7g0.2g0.2g0.4g
Suola, annos 3g60g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 6g17kcal0.6g2.5g0.1g1.6g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl464g608kcal60.3g2.3g39.9g0g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Korppujauho 160g586kcal16.8g119.9g1.6g8.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10944g17761kcal1671.4g288.4g1097.8g26.4g
Valittu annoskoko5472g8881kcal835.7g144.2g548.9g13.2g
Annoskoko puolitettuna2736g4440kcal417.9g72.1g274.5g6.6g
Arvot/100g100g162kcal15.3g2.6g10g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213855