Kanamakaroonilaatikko

Kana paistetaan pannulla kypsäksi.

Keitä fusillit (tai tavallinen tumma makarooni) vedessä, jossa on kasvisliemikuutio.

Suolaa ei tarvitse erikseen lisätä.

Sekoita kana fusilleihin, kaada vuokaan, kaada kerma tasaisesti vuokaan ympäriinsä, laita juustoraastetta päälle.

Uuni 200C ja puoli tuntia.

Tulee nopeasti ja helposti.

Voit muokata helposti laittamalla sekaan yrttejä tai pekonia.

Makaroonin määrää voi myös vähentää, esim. 3/4 osaa pussista riittää hyvin.

Voit myös vaihtaa valmiiksi maustetun kanan naturelliin, ja maustaa itse- suurin osa kaloreista on juuri niissä maustemössöissä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Succubus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileitä, maustettuja (Kariniemi), annos 245g1769g2476kcal336g46g111.4g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1444g1227kcal20.2g63.5g101.1g0g
Fusilli tumma pasta (Torino), annos 100g1444g5053kcal231g924g37.5g86.6g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow94g244kcal9.4g9.4g18.8g1.5g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g722g1877kcal216.6g14.4g108.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10944g21755kcal1626.4g2114.6g754.2g176.2g
Valittu annoskoko5472g10878kcal813.2g1057.3g377.1g88.1g
Annoskoko puolitettuna2736g5439kcal406.6g528.7g188.6g44.1g
Arvot/100g100g199kcal14.9g19.3g6.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216081