Karppaajan pekonimunakas

Kuori iso sipuli ja pilko pieneksi.

Laita voita pannuun n. ruokalusikallinen, ruskista pekonit ja kuullota sipuli.

Lisää neljä kananmunaa ja vajaa puoli purkkia ranskankermaa, sekoita ainekset keskenään.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1427g385kcal18.5g68.5g2.9g24.3g
Voi (perinteinen meijerivoi)213g1533kcal0.2g0.2g170.3g0g
Kananmuna, paistettu 2129g4300kcal272.3g6.8g358.6g0g
Pekoni rasvainen 777g2922kcal93.3g0g287.5g0g
Ranskankerma Valio926g2593kcal23.2g32.4g259.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10944g23467kcal815g215.8g2157.2g48.6g
Valittu annoskoko5472g11734kcal407.5g107.9g1078.6g24.3g
Annoskoko puolitettuna2736g5867kcal203.8g54g539.3g12.2g
Arvot/100g100g214kcal7.4g2g19.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261240