Jauhelihaperunavuoka ala heini

Viipaloi perunat ja tomaatit ohuiksi.

Esim. raastinraudan viipalereunalla.

Paista sipuli ja jauheliha.

Mausta oman maun mukaan ja lisää sulatejuusto.

Voitele vuoka.

Annostele ensin kerros perunaa, sitten kerros jauhelihaa, kerros perunaa, kerros jauhelihaa ja tomaattiviipaleet päällimmäiseksi.

Tee lihaliemi ja kaada se lopuksi tasaisesti päälle.

Paista 175 astetta noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Heinisi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 801g182kcal4.5g27.6g2.4g11.2g
Peruna, keskikokoinen 60g2372g1423kcal35.6g308.3g2.4g21.3g
Lihaliemivalmiste rainbow valmis sekoitus (Rainbow), annos 100g1199g72kcal1.2g6g4.8g0g
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g798g1316kcal159.5g0g79.8g0g
Tomato Ketchup (Heinz), annos 25g303g230kcal2.7g73g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10944g6447kcal407g829.8g179.4g65g
Valittu annoskoko5472g3224kcal203.5g414.9g89.7g32.5g
Annoskoko puolitettuna2736g1612kcal101.8g207.5g44.9g16.3g
Arvot/100g100g59kcal3.7g7.6g1.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289198