Makaronilaatikko ++

Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli.

Keitä makaronit.

sekoita maito, kerma ja munat (+mausteet)

vesi-desillä voi samalla huuhdella sekoitus astian, ennen kuin kaataa sen makaroonilaatikon joukkoon.

sekoita aineet vuoassa kunnolla.

siivuta päälle tomaattia ja ripottele juustoraaste (+pizza mauste)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Gislafed
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustettu ruokakerma tomaatti laktoositon (Creme bonjour), annos 200g533g960kcal13.3g42.6g80g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g1279g2175kcal255.9g0g127.9g0g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)1333g4664kcal170.6g928.9g25.3g42.6g
Plus maito (Valio), annos 100g267g107kcal13.3g13.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 440g627kcal55g1.3g45.1g0g
Ingman Pohjanpoika juusto400g1579kcal96g8g127.9g0g
Tomaatti, tuore533g108kcal3.2g20.3g1.6g7.5g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Vesi267g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 13g14kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10944g20685kcal1227.2g2071.2g817.4g114.4g
Valittu annoskoko5472g10343kcal613.6g1035.6g408.7g57.2g
Annoskoko puolitettuna2736g5171kcal306.8g517.8g204.4g28.6g
Arvot/100g100g189kcal11.2g18.9g7.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298445