Mustikkaviineri

Sulata lehtitaikinalevyt ja leikkaa yksi levy aina kolmeen osaan.

Valmista vaniljakreemi ohjeen mukaan ja lisää ruokalusikallinen mansikkahilloa.

Jos mustikat ovat pakasteesta kannattaa laittaa niiden sekaan vähän perunakauhoa, joka kerää paistossa mustikan nestettä.

Voitele kananmunalla lehtitaikina palojen reunaosat.

Laita palan keskelle reilu teelusikallinen vaniljakreemiä ja mustikoita.

Ripottele viinereiden päälle raesokeria ja paista 225 asteessa reilu 10 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Heini85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyjä , myllyn paras, paketti 500 g2984g11636kcal179g919g808.6g405.8g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g298g1194kcal1.5g256.6g14.9g0g
Vesi895g0kcal0g0g0g0g
Mansikkahillo 101g230kcal0.6g54.7g0.1g0.9g
Mustikka metsä- 1074g473kcal5.4g68.7g6.4g35.4g
Sokeri 119g484kcal0g119.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10944g28033kcal373g2836.4g1660g884.2g
Valittu annoskoko5472g14017kcal186.5g1418.2g830g442.1g
Annoskoko puolitettuna2736g7008kcal93.3g709.1g415g221.1g
Arvot/100g100g256kcal3.4g25.9g15.2g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301448