Puolukkapiirakka

Pohjaan:
60g sulaa voita
loraus kermaa
muna
makeutus oman maun mukaan
Ylläolevat vatkataan sähkövatkaimella kuohkeaksi jonka jälkeen lisätään noin 100g jauhettua mantelia ja jatketaan vatkausta.

Lopuksi sekoittaen sekaan 2 teeluskaa leivinjauhetta

Esipaisto 200 asteessa noin kymppiminsa
jonka jälkeen päälle ensin mustikkaa ja vattua täysin sulaneina ja valutettuina.

Ja niiden päälle seos jossa
desi kermaa, 200g haluamaansa tuorejuustoa(ricotta tai mascarpone mun suosikit)
yks muna, vaniljatangon sisukset ja haluamansa makeutus.

Paistetaan 200 asteessa ja noin puol tuntia.

Jäähdytetään kunnolla ennen nauttimist

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 450g3267kcal5.4g1.8g366.2g0g
Kananmuna kuoreton 495g707kcal61.9g1.5g50.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 901g2974kcal18g27g315.3g0g
Manteli 450g2774kcal108.4g29.7g243.2g32.4g
Leivinjauhe 45g79kcal2.3g17g0g0.2g
Philadelphia tuorejuusto 200g901g2297kcal53.1g28.8g215.3g0g
Aprikoosihillo (St. dalfour), annos 15g113g253kcal0.5g64.2g0.1g0g
Puolukka 1351g525kcal5.9g91.9g6.8g35.1g
Tyrnimarja 676g609kcal4.9g42.2g33.8g40.5g
Sitruunamehu, laimentamaton90g19kcal0.3g1.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10944g27005kcal521.4g611g2463g216.6g
Valittu annoskoko5472g13502kcal260.7g305.5g1231.5g108.3g
Annoskoko puolitettuna2736g6751kcal130.4g152.8g615.8g54.2g
Arvot/100g100g247kcal4.8g5.6g22.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339409