Katjan kanttarellipiirakka

Paista sieniä, purjoa ja valkosipulia voissa hetki.

Lisää tuorejuusto.

Lusikoi taikina piirakkapohjalle.

Vatkaa 2 munaa ja kerma sekaisin.

Mausta.

lisää juustoraaste pinnalle ja kaada muna-kermaseos.

Paista uunissa 200 asteessa n.30-40min,

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina suolaiseen leivontaan (Myllyn paras), annos 380g1824g6293kcal142.3g711.4g308.3g36.5g
Kanttarelli, tuore, annos 100g960g230kcal17.3g28.8g4.8g18.2g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus240g840kcal33.6g1.2g76.8g0g
Oivariini vähärasvainen24g132kcal0.2g0.2g14.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 960g3169kcal19.2g28.8g336g0g
Kananmuna kuorineen punnittu528g665kcal58.1g1.6g47.5g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g240g838kcal16.8g48g64.8g0g
Eva sulatejuusto savuporo-kevätsipuli (Arla ingman), annos 200g480g720kcal76.8g4.8g43.2g0g
Purjosipuli 216g49kcal3.9g5.2g0.4g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10944g25873kcal736.4g1660g1792.4g118.4g
Valittu annoskoko5472g12937kcal368.2g830g896.2g59.2g
Annoskoko puolitettuna2736g6468kcal184.1g415g448.1g29.6g
Arvot/100g100g236kcal6.7g15.2g16.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373697