Lämmin lehtikaalisalaatti

Ainekset 3 annosta
1(100g) Punasipuli
1(200g) Paprika
1 ps (125g) Lehtikaalisuikaleita Pirkka
1-2 rkl salaattijuustokuutioiden öljymarinadia
1 prk (375/200g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
1/2-1 rkl valkoviinietikkaa
mustapippuria
(ripaus suolaa)
Valmistus (alle 15 min)
1. Suikaloit sipuli ja paprika.

Kuullota niitä paistokasarissa pari minuuttia.

Lisää lehtikaalisuikaleet ja vesi.

Sekoita ja anna hautua kannen alla 3-5 minuuttia.

2. Lisää salaattijuustokuutiot.

Mausta valkoviinietikalla, pippurilla ja tarvittaessa suolalla.

Tarjoa sellaisenaan kasvisruokana tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Sallah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g802g217kcal10.4g38.5g1.6g13.6g
Paprika punainen 1604g469kcal15.1g72.2g6.4g30.5g
Lehtikaali 1002g399kcal34.5g40.7g6g20g
Salaattijuustokuutiot öljymarinadissa (Pirkka), annos 100g1604g4330kcal288.6g32.1g336.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 401g0kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)60g12kcal0g3.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10944g10852kcal697.2g374.8g701.4g128.2g
Valittu annoskoko5472g5426kcal348.6g187.4g350.7g64.1g
Annoskoko puolitettuna2736g2713kcal174.3g93.7g175.4g32.1g
Arvot/100g100g99kcal6.4g3.4g6.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=465230