Kasvispata

Laita öljy kattilaan ja lisää lämminneeseen öljyyn pilkottu sipuli, kesäkurpitsa, paprika valutetut herkkusienet ja murskattu valkosipulin kynsi.

Kun kasviksista on irronnut nestettä, lisää seokseen kasvisfondi ja aivan lopuksi valutetut pavut.

Anna hautua kypsäksi hiljaisella tulella ja tarjoile lihan tai kanan lisukkeena tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Kesäkurpitsa zucchini 1800g325kcal10.1g45g7.2g12.6g
Paprika punainen 360g105kcal3.4g16.2g1.4g6.8g
Paprika keltainen 360g109kcal3.4g18.4g0.7g7.2g
Valkosipuli 36g39kcal2.8g5.9g0.2g0.8g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)108g108kcal8.1g18.4g0.5g2.3g
Oliiviöljy 36g318kcal0g0g36g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow2160g1836kcal99.4g324g10.8g108g
Herkkusieni säilyke 252g43kcal5.3g0.5g0.8g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10944g5960kcal274.4g891.4g116.6g299.6g
Valittu annoskoko5472g2980kcal137.2g445.7g58.3g149.8g
Annoskoko puolitettuna2736g1490kcal68.6g222.9g29.2g74.9g
Arvot/100g100g55kcal2.5g8.1g1.1g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94831