Unkarilainen munakas

1. Tee täyte: leikkaa makkara ohuiksi, alle sentin paksuisiksi viipaleiksi.

Pilko pekoni tai kinkku pieniksi kuutioiksi.

Paista makkaraviipaleet ja kinkku/pekonikuutiot paistinpannulla.

2. Lisää nokare voita, renkaiksi leikattu sipuli, viipaloidut paprikat ja lohkotut tomaatit.

Hauduta miedolla lämmöllä n. 5 min.
3. Mausta suolalla ja paprikajauheella.

Siirrä täyte sivuun odottamaan, peitä foliolla tai kannella jotta se pysyy lämpimänä.

4. Tee munakkaat: Sekoita esim.

kulhossa munat, kerma, suola ja paprikajauhe.

Tästä munakasmassasta tulee yhteensä neljä munakasta.

5. Kuumenna paistinpannussa hieman voita ja kaada neljäsosa munakasmassasta pannuun.

Kun munakas on hyytynyt, kaada sen päälle neljännes täytteestä.

6. Tee loput kolme munakasta valmiiksi kuten kohdassa viisi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Krakovanmakkara (Pirkka)600g1260kcal84g3.6g102g0g
Pekoni, paistettu 200g1030kcal32.9g0g101.4g0g
Sipuli 220g67kcal2.7g10.6g0.4g3.7g
Paprika punainen 340g100kcal3.2g15.3g1.4g6.5g
Paprika vihreä 340g72kcal3.2g8.5g1g6.5g
Tomaatti 1500g342kcal8.4g51.8g4.5g21g
Voi 80g580kcal1g0.3g65g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1760g2511kcal220g5.3g180.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 400g1321kcal8g12g140g0g
Paprikajauhe 16g51kcal2.4g2.9g2.1g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10952g14665kcal731.6g220.6g1196.4g87.4g
Valittu annoskoko5476g7333kcal365.8g110.3g598.2g43.7g
Annoskoko puolitettuna2738g3666kcal182.9g55.2g299.1g21.9g
Arvot/100g100g134kcal6.7g2g10.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128614