Härkäpapukasvispihvit

Raasta juurekset.

Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi ja anna seistä n. puolisen tuntia.

Voitele pellille levitetty leivinpaperi margariinilla ja muotoile käsin pihvit.

Voitele myös päältä.

Paista 200 C noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Borago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 480g305kcal2.4g56.6g1.9g21.6g
Porkkana 1272g416kcal7.9g70.7g2.5g32.4g
Peruna, vanha, kuorittu 1040g792kcal19.6g161.2g2.1g10.4g
Härkäpapurouhe, raakana, 1 dl = 70 g (Lassilan tila), annos 50g420g1588kcal127.7g244.9g10.9g10.1g
Grahamjauho 330g1082kcal34.8g200.3g7.3g32.7g
Ruokasuola jodioitu 56g1.4kcal0.4g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1600g0kcal0g0g0g0g
Ketchup (Felix), annos 100g80g60kcal0.8g14.4g0.2g0g
Flora culinesse200g1480kcal0g0g164g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10956g11448kcal387.2g1496.2g377.8g214.4g
Valittu annoskoko5478g5724kcal193.6g748.1g188.9g107.2g
Annoskoko puolitettuna2739g2862kcal96.8g374.1g94.5g53.6g
Arvot/100g100g105kcal3.5g13.7g3.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421237