Kana-pasta keitto

Paista kana.

Laita kattilaan kana, sipulit, porkkana.

Mausta currullä (1/2 tl). Lisää vesi, kasvisliemikuutio, juusto ja spagetti.

Keitä 8 min. Lisää oregano (1 tl) ja pavut.

Keitä 2 min. Lisää ranskankerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Marsaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2401g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 6.9g21kcal0.7g0.9g1.6g0.1g
Broilerisuikale, keskiarvo 900g1096kcal191.3g0g36g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g300g84kcal1.8g17.9g0.6g7.5g
Vihreä papu paloina (Apetit), annos 200g600g150kcal25.2g25.2g0.6g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)420g1471kcal67.2g268.9g10.9g25.2g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g375g1050kcal71.3g0.1g82.5g0g
Ranskankerma Valio450g1261kcal11.3g15.8g126g0g
Voi 30g218kcal0.4g0.1g24.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10968g10700kcal738.4g657.8g565.2g65.6g
Valittu annoskoko5484g5350kcal369.2g328.9g282.6g32.8g
Annoskoko puolitettuna2742g2675kcal184.6g164.5g141.3g16.4g
Arvot/100g100g98kcal6.7g6g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318597