Raparperipiirakka

Vatkaa sokeri ja rasva vaahdoksi.

Lisää muna hyvin vatkaten.

Lisää jauhot ja hiutaleet.

Voitele vuoka-> levitä taikinaa myös reunoille.

Sekoita vaniljakastikejauhe+maito vispilällä tasaiseksi.

Laita jääkaappiin 10 minuutiksi.

Rouhi suklaa ja sekoita joukkoon.

Pese ja kuori raparperi.

Pilko 1/2 cm:n siivuiksi.

Levitä vuokaan taikinan päälle kastike ja painele pintaan raparperit.

Paista uunissa 200 asteessa 30-35 min. Suojaa pinta foliolla, kun se on saanut hieman väriä.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Selo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Steviasokeri 1dl = 45g (Dansucker), annos 45g180g720kcal0g178.2g0g0g
Virilo kookosöljy, kylmäpuristettu luomu (Ölmuhle), annos 7g440g3960kcal0g0g440g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen160g1152kcal0g0g128g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 240g301kcal26.4g0.6g21.6g0g
Grahamjauho 440g1443kcal46.5g267.1g9.7g43.6g
Neljänviljanhiutale 120g396kcal12.1g69.6g4.2g13.8g
Vaniljakastike, Vanhan ajan 2 x 63 g (Blå band), annos 16g504g2066kcal15.1g453.6g20.2g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 1800g479kcal59.4g55.8g0g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g400g2240kcal26g228g16g0g
Raparperi 1200g404kcal8.3g66g1.2g16.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10968g26323kcal387.6g2637.8g1281.8g148.4g
Valittu annoskoko5484g13162kcal193.8g1318.9g640.9g74.2g
Annoskoko puolitettuna2742g6581kcal96.9g659.5g320.5g37.1g
Arvot/100g100g240kcal3.5g24g11.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428044