Possustroganov - HKn resepti

Kuori ja kuutioi sipuli.

Ruskista possunsuikaleet ja sipuli öljyssä.

Lisää tomaattipyree ja vehnäjauhot.

Sekoita huolella ja lisää lihaliemi koko ajan sekoittaen.

Lisää laakerinlehti ja anna kastikkeen hautoa 25 min. Lisää lopuksi creme fraiche ja maustekurkut.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljapossun lihasuikale maustamaton (Hk), annos 400g2131g4263kcal426.3g0g277.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl80g719kcal0g0g79.9g0g
Sipuli 639g193kcal8g30.7g1.3g10.9g
Tomaattipyree, Pirkka107g87kcal3.6g20.2g1.1g1.1g
Vehnäjauho puolikarkea 27g91kcal2.7g18.6g0.3g0.9g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen1598g4955kcal127.9g863.2g87.9g8g
Maustekurkku sokerisuolattu 373g74kcal2.6g11.2g0.4g6.7g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio533g746kcal14.9g34.6g63.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10976g22259kcal1172g1957g1023.8g55.2g
Valittu annoskoko5488g11130kcal586g978.5g511.9g27.6g
Annoskoko puolitettuna2744g5565kcal293g489.3g256g13.8g
Arvot/100g100g203kcal10.7g17.8g9.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169946