Hirvenlihakeitto ei perunaa

Lihana meillä oli hirven keittolihaa luineen.

Keittelin ensin lihaa tunnin verran liemessä, missä oli suolaa, mustapippuria, laakerinlehtiä ja sipuli.

Tämän jälkeen nostin lihat syrjään ja lisäsin pakastejuurekset.

Perkasin lihat irti luista ja laitoin takaisin kattilaan ja keittelin vielä noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tiitainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2664g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 1066g1198kcal225.2g0g32g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 1598g544kcal17.6g86.3g3.2g46.4g
Sipuli 160g48kcal2g7.7g0.3g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10976g3579kcal489.6g188g71g98.2g
Valittu annoskoko5488g1790kcal244.8g94g35.5g49.1g
Annoskoko puolitettuna2744g895kcal122.4g47g17.8g24.6g
Arvot/100g100g33kcal4.5g1.7g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=199346