Täysjyväsämpylä

Hiiva liotetaan veteen, lisätään mausteet.

Alustetaan taikinaan jauhot, lisätään loppupuolella pehmeä rasva.

220 astetta, noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 100g75kcal13.1g1.1g0.4g6.9g
Voi ingman200g1439kcal0g0g159.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 1999g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 48g195kcal0g47.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1039g3566kcal105.9g727.5g12.5g36.4g
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g2079g6963kcal249.4g1371.8g49.9g170.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10976g24474kcal736.8g4296.6g445.4g427.4g
Valittu annoskoko5488g12237kcal368.4g2148.3g222.7g213.7g
Annoskoko puolitettuna2744g6119kcal184.2g1074.2g111.4g106.9g
Arvot/100g100g223kcal6.7g39.1g4.1g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253565