Opiskelijan pannari

Vatkaa munat, sekoita muut aineet joukkoon: litra maitoa, lusikallinen suolaa ja 5 dl vehnäjauhoja.

Anna taikinan olla 10 min 'kypsymässä'.

Laita uunipellille 25 g voita 225 asteiseen uuniin.

Kun voi on sulanut ja 10 min taikina seisonut, kaada taikina uunipellille voin päälle ja paista uunissa n 30 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 3484g2204kcal104.5g167.3g122g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta1132g4077kcal147.2g792.7g23.8g39.6g
Voi 87g632kcal1g0.3g70.8g0g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 767g1094kcal95.8g2.3g78.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10976g16013kcal697g1925.2g590.4g79.2g
Valittu annoskoko5488g8007kcal348.5g962.6g295.2g39.6g
Annoskoko puolitettuna2744g4003kcal174.3g481.3g147.6g19.8g
Arvot/100g100g146kcal6.4g17.5g5.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264356