Mustikkapannari

Sekoita kaikki ainekset paitsi mustikat ja anna taikinan turvota jääkaapissa.

Kaada pellille leivinpaperin päälle ja ripottele mustikat pinnalle. 200 astetta, 30 min. Ei kovin makea, voi lisätä sokeria tai tarjota hillon tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2450g809kcal80.9g120.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1138g3903kcal115.9g796.2g13.6g39.8g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 18g31kcal0.9g6.6g0g0.1g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g18g54kcal1.9g10.5g1.2g4.9g
Vanilliinisokeri, teelusikka18g70kcal0g17.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 578g824kcal72.2g1.7g59.2g0g
Mustikka metsä- 1050g462kcal5.2g67.2g6.3g34.6g
Hermesetas -neste35g0kcal0g0g0g0g
Flora ruoka kevyt & paksu175g105kcal1.8g7.9g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10976g12515kcal557.6g2055g174.6g158.8g
Valittu annoskoko5488g6257kcal278.8g1027.5g87.3g79.4g
Annoskoko puolitettuna2744g3129kcal139.4g513.8g43.7g39.7g
Arvot/100g100g114kcal5.1g18.7g1.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370321