Uuniperunantäyte sieni-katkarapu

Kuullota sienet ja sipuli kattilassa, lisää tuorejuusto ja yrtit ja anna hautua 10 min. Lisää viimeiseksi kermaviili ennen tarjoilua uuniperunan kyljessä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu1869g5607kcal76.6g74.8g560.7g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1402g899kcal44.9g67.6g49.1g0.1g
Katkarapu 748g511kcal107.9g0g8.2g0g
Sieni-sipulihakkelus 934g251kcal14g26.2g4.1g24.9g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 19g13kcal0.2g2.1g0.2g0.7g
Selleri, annos 50g467g65kcal4.7g14g0g0g
Tilli mauste22g3.7kcal0.3g0.2g0.2g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g28g48kcal2.2g9g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10976g14796kcal501.6g387.8g1245.4g51.4g
Valittu annoskoko5488g7398kcal250.8g193.9g622.7g25.7g
Annoskoko puolitettuna2744g3699kcal125.4g97g311.4g12.9g
Arvot/100g100g135kcal4.6g3.5g11.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96636