Kaali-broilerikeitto

Lisää kasvissuikaleet kanaliemeen.

Lisää kevyesti ruskistetut broilerinsuikaleet keittoon.

Purista joukkoon valkosipulinkynnet, jos käytät purjoa, lisää se, myllystä vähän pippurisekoitusta, tarvittaessa yrttisuolaa.

Runsaasti persilja- ja/tai ruohosipulisilppua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g75g18kcal0.9g2.6g0.2g1.6g
Porkkana 50g16kcal0.3g2.8g0.1g1.3g
Palsternakka 19g12kcal0.1g2.2g0.1g0.8g
Sipuli 19g5.7kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 3.8g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl7.5g5.6kcal0.3g0.6g0.2g0g
Persilja 5g1.4kcal0.1g0.1g0g0.4g
Broilerin fileesuikaleet (naturell) (Maistuva)75g83kcal17.3g0g1.6g0g
Paprika punainen 25g7.3kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Selleri, annos 50g19g2.6kcal0.2g0.6g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1098g334kcal39.8g23g7.2g10g
Valittu annoskoko549g167kcal19.9g11.5g3.6g5g
Annoskoko puolitettuna275g83kcal10g5.8g1.8g2.5g
Arvot/100g100g30kcal3.6g2.1g0.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101409