Lanttua ja porkkanaa itämaisesti (Celia)

Silppua sipulit ja valkosipulinkynnet.

Kuutioi kesäkurpitsa.

Tee porkkanoista ja lantusta kuorimaveitsellä suikaleita.

Kuumenna kasviksia öljyssä pannulla.

Lisää 5 ruokalusikallista garam masalaa ja jogurtti.

Sekoita.

Anna hautua kannen alla ainakin 15 min.

Voi lisätä myös paistettuja broilerin suikaleita.

Raejuustoa lisäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g112g32kcal0.7g6.7g0.2g2.8g
Lanttu 112g32kcal1.1g5.2g0.3g2g
Turkkilainen jogurtti (Lindahl), annos 50g150g180kcal4.9g5.5g15g0g
Sipuli (kuorittu)41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Oliiviöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Valkosipuli 5.6g6.1kcal0.4g0.9g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 112g20kcal0.6g2.8g0.4g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1098g828kcal16.4g46.2g62g12.8g
Valittu annoskoko549g414kcal8.2g23.1g31g6.4g
Annoskoko puolitettuna275g207kcal4.1g11.6g15.5g3.2g
Arvot/100g100g75kcal1.5g4.2g5.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134600