Slaavilainen tattikeitto

Tattien sijaan sopii myös tuoreen herkkusienet.

Ja jos et viitsi valmistaa sipulista ja tomaateista itse keiton pohjaa, niin valmis tomaattimurska kelpaa lähes yhtä hyvin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi282g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)8.4g8.4kcal0.6g1.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Purjosipuli 14g3.2kcal0.3g0.3g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g42g12kcal0.3g2.5g0.1g1.1g
Selleri, annos 50g28g3.9kcal0.3g0.8g0g0g
Tomaatti, tuore70g14kcal0.4g2.7g0.2g1g
Sieni tatti, hapero 42g12kcal0.8g1.2g0.2g0.8g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g28g3.1kcal0.2g0.5g0g0g
Oliiviöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1098g228kcal6.6g21.6g12.4g7.8g
Valittu annoskoko549g114kcal3.3g10.8g6.2g3.9g
Annoskoko puolitettuna275g57kcal1.7g5.4g3.1g2g
Arvot/100g100g21kcal0.6g2g1.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138711