Kermainen lohikeitto

Kuori ja hienonna sipuli.

Halkaise purjo ja huuhtele.

Leikkaa viipaleiksi.

Pese, kuori ja paloittele perunat ja porkkanat.

Sulata rasva kattilaan ja lisää joukkoon kasvikset.

Kääntele muutama minuutti.

Ripottele joukkoon jauhot ja sekoita.

Kaada joukkoon kiehuva vesi ja liemikuutiot ja maustepippuri.

Keitä kasviksia kunnes ovat lähes kypsiä.

Lisää joukkoon pakaste lohikuutiot ja ruokakerma.

Keitä miedolla lämmöllä vielä 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)16g4.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Purjosipuli 16g3.6kcal0.3g0.4g0g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g113g68kcal1.7g14.6g0.1g1g
Porkkana, keskikokoinen 65g29g8.2kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 6.3g45kcal0g0g5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.5g15kcal0.5g3.1g0.1g0.2g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 5g15kcal0.5g1.7g0.7g0.1g
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)90g108kcal18g0g3.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)45g38kcal0.4g1.6g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1098g610kcal43.6g47.8g24.4g5.2g
Valittu annoskoko549g305kcal21.8g23.9g12.2g2.6g
Annoskoko puolitettuna275g153kcal10.9g12g6.1g1.3g
Arvot/100g100g56kcal4g4.4g2.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180904