Täytetyt paprikat

Kuutioi sipuli ja laita kuumalle pannulle.

Paahda muutama minuutti ja lisää jauheliha.

Ruskista ja lisää suikaloitu tai raastettu kesäkurpitsa, suikaloitu tomaatti ja mausteet (esim mustapippuri, paprikajauhe, sweet chili kastiketta 1-2 rkl, ketsuppia loraus).

Hauduta hetken aikaa.

Puolita paprikat ja ota siemenet pois.

Laita öljytylle paistinvadille.

Täytä ja laita reilusti täytettä.

Haltessasi juustoraastetta.

Paista 180C noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevamaarit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 225g66kcal2.1g10.1g0.9g4.3g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 225g721kcal60.2g0g53.9g0g
Sipuli 17g5.1kcal0.2g0.8g0g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 34g6.1kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Raejuusto, Keso, maustamaton 1,5% (Arla)25g18kcal2.8g0.6g0.4g0g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaatti 23g5.1kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1098g1645kcal131.4g26.6g110.8g10.4g
Valittu annoskoko549g823kcal65.7g13.3g55.4g5.2g
Annoskoko puolitettuna275g411kcal32.9g6.7g27.7g2.6g
Arvot/100g100g150kcal12g2.4g10.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190490